Munkatársaink

Dr. Lukács Dénes

fogorvos, szájsebész szakorvos

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, és több mint tíz éve dolgozok a páciensek mosolyáért. Gyakorlati tapasztalatomat nemcsak a magánrendelői munkáknak köszönhetem, hiszen nagyobb intézmények fogászati- és szájsebészeti osztályán is dolgoztam, így szinte minden problémával találkoztam már.

Folyamatosan részt veszek szakmai továbbképzéseken, és fontosnak tartom megismerni az új fogászati trendeket, amelyekkel még kíméletesebb és hatékonyabb lehet egy-egy kezelés. Izgalmas látni, ahogy ezek az újítások segítik a munkánkat és a páciensek boldogságát. Elég csak összehasonlítani egy befejezett mosolyt a régi fotókkal, hogy lássuk, milyen sokat jelentenek a korszerű megoldások a fogászatban.

Az arc,- állcsont- és szájsebészet mellett a fogbeültetéssel, valamint a rögzített, kivehető és kombinált fogpótlásokkal is foglalkozom. Rengeteg fogínybetegség miatt szenvedő páciensnek segítettem abban, hogy állapotuk romlása megálljon vagy lelassuljon, és kihívásként fogom fel a teljes szájrekonstrukciót igénylő eseteket, mert hiszem, hogy visszaadni – egy gyakran régen elveszített – rágófunkciót életminőséget befolyásoló kérdés. Munkatársaimmal azért dolgozunk a Park Dentálnál, hogy ezt minden páciens megtapasztalhassa.

Dr. Németh Kinga

2016-ban végeztem a pécsi fogászati klinikán, majd 3 év után 2019-ben fogszakorvosi képesítést szereztem konzerváló fogászat és fogpótlástan területen. Jelenleg is aktívan részt veszek a jövő fogorvos képzésében, így igyekszem tudásomat és munkámat mindig a legújabb technikákhoz igazítani. Gyerekkorom óta kedvelem az aprólékos, kreatív alkotómunkát, így lett evidens számomra a fogorvosi szakirány. Azóta is hobbi szinten festek, rajzolok, hímzek. Élvezem a csapat munkát, ami nálunk a Park dental orvosai között kivételesen hatékony. Boldog vagyok, hogy ennek a fiatal lendületes csapatnak a tagja lehetek.

Dr. Horváth Johanna

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg a Pécsi Fogászati Klinika Fogszabályozó részlegén végzek orvosi és oktatói munkát. Mellette a Park Dental csapatában dolgozom, ahol barátságos légkörben modern irányelvek és anyagok biztosítása mellett látjuk el pácienseinket. Kiemelten fontosnak tartom a pontos tájékoztatást és kölcsönös kommunikációt, valamint az egészség megőrzése és helyreállítása mellett, a kifogástalan esztétikum elérését. Külön öröm, hogy munkám során számos gyermekkel is sikerül megismertetnem a fogak világát, amelynek szeretete kisgyermekként engem is megfogott. Szabadidőmet legszívesebben utazással, családommal és barátaimmal töltöm.

Dr. Rőmer Filoména

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem 2019-ben, jelenleg fogorvos, szájsebész szakorvosként dolgozom a Park Dental lelkes csapatában.
Munkám során mindig szem előtt tartom pácienseim érdekeit és a szakmai precizitást, valamint fontos számomra a kölcsönös bizalom és a barátságos, nyugodt légkör kialakítása a találkozások során.
Számomra a fogászat hivatás, melyen keresztül segíthetek pácienseimnek szájegészségük, ezáltal életminőségük javításában.
Szabadidőmet sportolással, olvasással töltöm, szeretek utazni és hobbi szinten festek.

Kasik Anett

asszisztens

A Pannon Oktatási Központ képzésének keretében szereztem  2011-ben a fogászati asszisztens szakképesítésemet. A szakmán belül a szájsebészeti terület áll a legközelebb hozzám, a különböző műtéti beavatkozások érdekessége révén. Fontosnak érzem, hogy részese legyek a megfelelő szájhigiéniás kultúra kialakításában, így a szájüregi betegségek megelőzésében akár a fog szuvasodásáról, akár fogágybetegsegről beszélünk.Örülök, hogy részese lehetek a Park Dental csapatának, akikkel együttesen várjuk a kedves meglévő és leendő pácienseinket készséggel! Szabadidőmet szeretem kirándulással, túrázással tölteni.